Wim van der Ham Keukens Zoetermeer

Wim van der Ham Keukens Zoetermeer is een Keukenwinkel gelegen aan Wattstraat 12-14 in Zoetermeer.

Meer informatie over Wim van der Ham Keukens Zoetermeer in Zoetermeer

Wim van der Ham Keukens Zoetermeer is een Keukenwinkel gelegen in Zoetermeer op Wattstraat 12-14.

Wim van der Ham Keukens Zoetermeer uit Zoetermeer helpt jou bij het kiezen van de mooiste keuken. Ze hebben hoge kwaliteit keukens en het ervaren personeel helpt jou graag. 

Ben jij opzoek naar een Keukenwinkel in de buurt van Zoetermeer? Dan ben je bij Wim van der Ham Keukens Zoetermeer op de juiste plek. Bij Wim van der Ham Keukens Zoetermeer kun je terecht voor een compleet nieuwe keuken, maar ook voor een verbouwing van een deel van je keuken. Voor losse keukenproducten ben je ook aan het goede adres bij Wim van der Ham Keukens Zoetermeer.

Deze Keukenwinkel is gelegen aan Wattstraat 12-14 in Zoetermeer. Je kan Wim van der Ham Keukens Zoetermeer telefonisch bereiken op: 31 79 330 0900 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.wimvanderham.nl/

Wil je graag naar een fijne keukenwinkel? Bel vandaag nog naar Wim van der Ham Keukens Zoetermeer of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Wim van der Ham Keukens Zoetermeer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wim van der Ham Keukens Zoetermeer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Keukenwinkel
  2. Wim van der Ham Keukens Zoetermeer

Bezoekers bekeken ook