Test

Trouwen

 
Bij KeukenFAQs.nl beantwoorden wij al jouw vragen over de keuken. Maar dat doen we niet alleen. Naast onze experts hebben we ook een community die boordevol informatie zit en die dat graag met jou deelt. 

Onze experts aan het woord

Waarschijnlijk denk je over een aantal van deze vragen nooit na, of wel maar durf je het niet aan je vent of vrouw te vragen. Robert Scuka, de uitvoerend directeur van het National Institute of Relationship Enhancement, zegt: "Als je je niet bezighoudt met een bepaald probleem vóór je huwelijk, dan komt het tijdens je huwelijk uiteindelijk een keer op jullie pad. Als je dingen niet bespreekt kan dit uiteindelijk voor teleurstellingen zorgen."

 
Tim

Tim

Tip #1

Onze community aan het woord

"Het succes van een relatie is gebaseerd op hoe geschillen worden behandeld", zei Peter Pearson, een van de oprichters van The Couples Institute. Zoals we allemaal weten worden we gevormd door onze familie. Wat krijg je vanuit huis mee en hoe wordt er met dagelijkse dingen omgegaan? Deze vraag geeft jullie inzicht bij het oplossen van conflicten. Zal je partner overnemen wat hij of zij vanuit huis heeft meegekregen en daardoor bijvoorbeeld problemen uit de weg gaan?

 
Jack

Jack

Tip #2

Onze community aan het woord

"Belangrijk bij deze vraag is dat je zegt wat je zelf denkt en voelt en niet wat je denkt dat de ander graag wil horen", aldus Debbie Martinez (scheidings- en relatie coach). Hoeveel kinderen wil je? Wanneer wil je ze? Hoe zie jullie jezelf als ouders? En valt het antwoord tegen? Dan is dit een goed moment om het erover te hebben.

 
Nisa

Nisa

Tip #3

Onze community aan het woord

"Als je veel serieuze relaties hebt gehad, heb je meer kans op een scheiding en een lagere kwaliteit van jullie huwelijk. Dit komt doordat die persoon meer ervaring heeft met serieuze break-ups en waarschijnlijk de huidige partner vergelijkt met de vorige partners. Als er hierdoor negatieve wrijving tussen jullie ontstaat dan kan het helpen om dit vroegtijdig te bespreken", aldus Dr. Wilcox (directeur van het National Marriage Project).

 
Henk

Henk

Tip #4

Onze community aan het woord

Waarschijnlijk heb je het hier al met je partner over gehad, omdat dit voor veel stellen toch wel een belangrijk punt is. Is de één wel gelovig en de ander niet? Hoe gaan jullie hier dan mee om? En wat doen jullie dan als er later kinderen in het spel komen?

 
Tessa

Tessa

Deel jouw tip hierom zo anderen te helpen!

Stuur je tip en adviezen en help mee om anderen van informatie te voorzien:

Gerelateerde tips

Keuken meubels

Spoelbak & Kranen

Kookgerei

Accessoires

De experts staan er bij KeukenFAQs.nl niet alleen voor

onze experts zitten boordevol informatie, maar ook de community deelt graag hun ervaringen. Samen helpen zij jou bij het beantwoorden van al je vragen.