Tefal Unlimited Pannenset 3-delig.

5/5

Heb je nieuwe pannenset of een specifieke pan nodig voor het bereiden van de maaltijden in jouw keuken, bekijk dan eens deze Tefal Unlimited Pannenset 3-delig. Met deze Tefal Unlimited Pannenset 3-delig. schotel je jouw gasten een lekker diner voor. Eet smakelijk alvast!

Specificaties Tefal Unlimited Pannenset 3-delig.

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Materiaal basis van de pan

Aluminium

Gewicht 

1,6 kg

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Omschrijving van Tefal Unlimited Pannenset 3-delig.

De Tefal Unlimited Pannenset 3-delig biedt alles wat je nodig hebt om heerlijke maaltijden te maken. De set bestaat uit een hapjespan met een diameter van 24 centimeter, een koekenpan van 24 centimeter en een koekenpan van 28 centimeter. Deze laatste is perfect voor het bakken van grote stukken vlees en vis. De pannen hebben een Titanium Pro coating, waardoor ingrediënten niet aan de bodem plakken. Bovendien hebben de pannen een Thermo-Signal, die rood wordt wanneer de pannen de juiste temperatuur hebben bereikt. De pannen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn dus geschikt voor dagelijks gebruik. Je kunt de pannen gebruiken op alle warmtebronnen, inclusief inductie, en ze zijn ook geschikt voor gebruik in de oven. Ze zijn eenvoudig schoon te maken, maar het is aan te raden om ze met de hand af te wassen voor een langere levensduur. Met de Tefal Unlimited Pannenset 3-delig maak je de lekkerste maaltijden!

Pluspunten
  • In deze pannenset zit ook een hapjespan, zodat je roerbak- en stoofschotels kunt maken. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt egaal rood als de juiste baktemperatuur bereikt is. De bakpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot een maximum van 175 graden Celsius.

Minpunten
  • Aluminium houdt de warmte minder goed vast.

Veelgestelde vragen over Tefal Unlimited Pannenset 3-delig.

De Tefal Unlimited Pannenset 3-delig. is van Middenklasse bouwkwaliteit.

De basis van Tefal Unlimited Pannenset 3-delig. is gemaakt van Aluminium.

Deze Tefal Unlimited Pannenset 3-delig. is geschikt voor de volgende warmtebronnen:
Inductie kookplaat: Ja
Keramische kookplaat: Ja
Gasfornuis: Ja
Elektrische kookplaat: Ja.

Het gewicht van de Tefal Unlimited Pannenset 3-delig. is 1,6 kg.