Tefal Natural Force Multipan 26 cm.

5/5

Heb je nieuwe pannenset of een specifieke pan nodig voor het bereiden van de maaltijden in jouw keuken, bekijk dan eens deze Tefal Natural Force Multipan 26 cm. Met deze Tefal Natural Force Multipan 26 cm. schotel je jouw gasten een lekker diner voor. Eet smakelijk alvast!

Specificaties Tefal Natural Force Multipan 26 cm.

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Materiaal basis van de pan

RVS

Gewicht 

1,1 kg

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Omschrijving van Tefal Natural Force Multipan 26 cm.

De Tefal Natural Force Multipan 26 cm is de perfecte keuze voor het bereiden van de lekkerste gerechten. Hij heeft een innovatieve Mineralia+ coating waarmee je extra lang kunt genieten van je pan. Deze coating is verrijkt met mineralen, wat de pan extra krasbestendig maakt. Dankzij de Thermo-Signal weet je precies wanneer de pan heet genoeg is om de ingrediënten erin te doen. Zodra de temperatuur gereed is, wordt deze kenbaar gemaakt door de kleur die van het handvat overloopt naar de pan. Het extra diepe formaat zorgt ervoor dat je veel gerechten in de pan kunt klaarmaken. Of het nu gaat om bakken, braden, stomen of koken, het kan allemaal met deze pan. De pan is eveneens licht van gewicht en geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven. Bovendien kun je gemakkelijk saus of jus over je gerecht gieten, dankzij de twee schenktuiten aan de rand van de pan. Na het koken is de pan makkelijk te reinigen, je kunt hem gewoon in de vaatwasser doen. De Tefal Natural Force Multipan 26 cm is dus een echte aanrader.

Pluspunten
  • Dankzij de schenktuiten kun je vloeistoffen gemakkelijk afschenken. De Tefal Thermo-Signal kleurt effen rood wanneer de juiste baktemperatuur bereikt is. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot wel 175 °C.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor hij eerder slijt en minder stevig is dan een midden- en topklasse pan.

Veelgestelde vragen over Tefal Natural Force Multipan 26 cm.

De Tefal Natural Force Multipan 26 cm. is van Basisklasse bouwkwaliteit.

De basis van Tefal Natural Force Multipan 26 cm. is gemaakt van RVS.

Deze Tefal Natural Force Multipan 26 cm. is geschikt voor de volgende warmtebronnen:
Inductie kookplaat: Ja
Keramische kookplaat: Ja
Gasfornuis: Ja
Elektrische kookplaat: Ja.

Het gewicht van de Tefal Natural Force Multipan 26 cm. is 1,1 kg.