Tefal Natural Force Koekenpan 24 cm.

5/5

Heb je nieuwe pannenset of een specifieke pan nodig voor het bereiden van de maaltijden in jouw keuken, bekijk dan eens deze Tefal Natural Force Koekenpan 24 cm. Met deze Tefal Natural Force Koekenpan 24 cm. schotel je jouw gasten een lekker diner voor. Eet smakelijk alvast!

Specificaties Tefal Natural Force Koekenpan 24 cm.

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Materiaal basis van de pan

RVS

Gewicht 

0,8 kg

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Omschrijving van Tefal Natural Force Koekenpan 24 cm.

De Tefal Natural Force Koekenpan 24 cm is een uitstekende keuze voor het bakken van je favoriete gerechten. Deze pan heeft een speciale Thermo-Signal die je precies laat weten wanneer de pan heet genoeg is om je vlees erin te doen. Bovendien heeft deze pan een Mineralia+ coating die is verrijkt met mineralen. Zo is de pan extra bestand tegen krassen en gaat hij langer mee. De licht gewicht pan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie en is ook geschikt voor gebruik in de oven. Na gebruik is de pan makkelijk te reinigen in de vaatwasser. Met de Tefal Natural Force Koekenpan 24 cm kun je gemakkelijk 3 biefstukjes of 3 porties aardappeltjes bakken. De Thermo-Signal kleurt effen rood bij de juiste baktemperatuur, waardoor je vlees lekker knapperig van buiten en mals van binnen wordt. De Mineralia+ coating verrijkt met mineralen zorgt voor extra krasbestendigheid en een lange levensduur. Zo ben je verzekerd van heerlijke maaltijden, en kun je jouw bakvaardigheden met gemak verbeteren.

Pluspunten
  • De Tefal Thermo-Signal stip wordt egaal rood als de juiste baktemperatuur bereikt is. De bakpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen gebruikt worden in de oven tot aan 175 graden Celsius. Je gebruikt weinig olie of boter tijdens het bakken dankzij de antiaanbaklaag.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor hij eerder slijt en minder stevig is dan een midden- en topklasse pan. Deze pan heeft een basisklas bouwkwaliteit, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een midden- en topklas pan.

Veelgestelde vragen over Tefal Natural Force Koekenpan 24 cm.

De Tefal Natural Force Koekenpan 24 cm. is van Basisklasse bouwkwaliteit.

De basis van Tefal Natural Force Koekenpan 24 cm. is gemaakt van RVS.

Deze Tefal Natural Force Koekenpan 24 cm. is geschikt voor de volgende warmtebronnen:
Inductie kookplaat: Ja
Keramische kookplaat: Ja
Gasfornuis: Ja
Elektrische kookplaat: Ja.

Het gewicht van de Tefal Natural Force Koekenpan 24 cm. is 0,8 kg.