1. pannen
  2. Staub Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart.

Staub Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart.

5/5

Heb je nieuwe pannenset of een specifieke pan nodig voor het bereiden van de maaltijden in jouw keuken, bekijk dan eens deze Staub Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart. Met deze Staub Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart. schotel je jouw gasten een lekker diner voor. Eet smakelijk alvast!

Specificaties Staub Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart.

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Materiaal basis van de pan

Gietijzer

Gewicht 

4,6 kg

Bouwkwaliteit

Topklasse

Omschrijving van Staub Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart.

Met de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart krijg je een stijlvol stuk gietijzer in huis. Deze pan is perfect voor het aanbraden, bakken, stoven en karameliseren van ingrediënten. De warmte wordt geleidelijk verspreid en goed vastgehouden, waardoor je het vuur laag kan zetten en energie bespaart. De platte, zware deksel is voorzien van nopjes over de binnenzijde. Deze druppelen de inhoud continu, zodat het gerecht gelijkmatig gaar suddert. Wil je het condensatieproces versnellen? Leg dan ijsbokjes op de komvormige deksel tijdens het sudderen. Deze Staub Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart is een aanwinst voor iedere keuken. Met het geëmailleerde gietijzer, het druppelsysteem en de komvormige deksel krijg je smakelijke gerechten. Je verzekert jezelf van een gelijkmatig warmteverdeling en een lange houdbaarheid. Daarnaast heb je een stijlvolle, robuuste pan die zich aanpast aan iedere stijl. Dit is een multifunctionele pan met veel mogelijkheden voor ieder kookniveau.

Pluspunten
  • Deze pan heeft een topklasse bouwkwaliteit, waardoor hij stevig is en lang mee gaat. De bolletjes in de deksel verdelen het vocht in de pan gelijkmatig, zodat jouw gerecht mals blijft. De braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 240 graden Celsius. Deze pan heeft een topklasse bouwkwaliteit, waardoor hij stevig is en lang mee gaat. De bolletjes in de deksel verdelen het vocht in de pan gelijkmatig, zodat jouw gerecht mals blijft. De braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 240 graden Celsius. Deze pan heeft een topklasse bouwkwaliteit, waardoor hij stevig en duurzaam is. De bolletjes in de deksel verdelen het vocht in de pan gelijkmatig, zodat je gerecht.

Minpunten
  • Een gietijzeren pan is redelijk zwaar en verplaats je minder gemakkelijk dan een pan van aluminium.

Veelgestelde vragen over Staub Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart.

De Staub Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart. is van Topklasse bouwkwaliteit.

De basis van Staub Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart. is gemaakt van Gietijzer.

Deze Staub Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart. is geschikt voor de volgende warmtebronnen:
Inductie kookplaat: Ja
Keramische kookplaat: Ja
Gasfornuis: Ja
Elektrische kookplaat: Ja.

Het gewicht van de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart. is 4,6 kg.