Keukencentrum Wim van der Ham B.V.

Keukencentrum Wim van der Ham B.V. is een Keukenwinkel gelegen aan Theresiastraat 168-178 in Den Haag.

Meer informatie over Keukencentrum Wim van der Ham B.V. in Den Haag

Keukencentrum Wim van der Ham B.V. is een Keukenwinkel gelegen in Den Haag op Theresiastraat 168-178.

Keukencentrum Wim van der Ham B.V. uit Den Haag helpt jou bij het kiezen van de mooiste keuken. Ze hebben hoge kwaliteit keukens en het ervaren personeel helpt jou graag. 

Ben jij opzoek naar een Keukenwinkel in de buurt van Den Haag? Dan ben je bij Keukencentrum Wim van der Ham B.V. op de juiste plek. Bij Keukencentrum Wim van der Ham B.V. kun je terecht voor een compleet nieuwe keuken, maar ook voor een verbouwing van een deel van je keuken. Voor losse keukenproducten ben je ook aan het goede adres bij Keukencentrum Wim van der Ham B.V..

Deze Keukenwinkel is gelegen aan Theresiastraat 168-178 in Den Haag. Je kan Keukencentrum Wim van der Ham B.V. telefonisch bereiken op: 31 70 383 5010 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://wimvanderham.nl/

Wil je graag naar een fijne keukenwinkel? Bel vandaag nog naar Keukencentrum Wim van der Ham B.V. of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Keukencentrum Wim van der Ham B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Keukencentrum Wim van der Ham B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Keukenwinkel
  2. Keukencentrum Wim van der Ham B.V.

Bezoekers bekeken ook