1. pannen
  2. BK Fortalit Stoof/Braadpan 20 cm.

BK Fortalit Stoof/Braadpan 20 cm.

5/5

Heb je nieuwe pannenset of een specifieke pan nodig voor het bereiden van de maaltijden in jouw keuken, bekijk dan eens deze BK Fortalit Stoof/Braadpan 20 cm. Met deze BK Fortalit Stoof/Braadpan 20 cm. schotel je jouw gasten een lekker diner voor. Eet smakelijk alvast!

Specificaties BK Fortalit Stoof/Braadpan 20 cm.

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Materiaal basis van de pan

Emaille

Gewicht 

1,62 kg

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Omschrijving van BK Fortalit Stoof/Braadpan 20 cm.

De BK Fortalit Stoof/Braadpan 20 cm is een multifunctionele pan die je eenvoudig op elke warmtebron kunt gebruiken. De stevige, geëmailleerde constructie van staal zorgt ervoor dat je het gerecht op hoge temperatuur kunt koken en tegelijkertijd ook kunt bakken. De 1,4 liter inhoud maakt het mogelijk om een gerecht voor 1 tot 2 personen te bereiden. Met deze pan maak je gemakkelijk stoofpotjes van bijvoorbeeld vlees, groenten, kruiden en bouillon. Je kunt het gerecht eerst aanbraden en daarna laten sudderen in bijvoorbeeld bier of bouillon. Dankzij de hoge temperatuur kunnen ook de diepste smaakaroma's ontwikkelen. Daarnaast is de binnenkant van de pan glad, waardoor ingrediënten niet plakken en het schoonmaken eenvoudig is. Je kunt de pan gebruiken in de oven tot een temperatuur van 230 graden Celsius. Zo heb je meer ruimte op het fornuis voor andere pannen.

Pluspunten
  • Deze pan heeft een uitstekende bouwkwaliteit, waardoor hij stevig is en lang mee gaat. Deze pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 230 graden Celsius. Een braadpan van 1,4 kilogram is relatief licht en daardoor gemakkelijk in gebruik.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een midden- en topklasse pan.

Veelgestelde vragen over BK Fortalit Stoof/Braadpan 20 cm.

De BK Fortalit Stoof/Braadpan 20 cm. is van Basisklasse bouwkwaliteit.

De basis van BK Fortalit Stoof/Braadpan 20 cm. is gemaakt van Emaille.

Deze BK Fortalit Stoof/Braadpan 20 cm. is geschikt voor de volgende warmtebronnen:
Inductie kookplaat: Ja
Keramische kookplaat: Ja
Gasfornuis: Ja
Elektrische kookplaat: Ja.

Het gewicht van de BK Fortalit Stoof/Braadpan 20 cm. is 1,62 kg.