BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs.

5/5

Heb je nieuwe pannenset of een specifieke pan nodig voor het bereiden van de maaltijden in jouw keuken, bekijk dan eens deze BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs. Met deze BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs. schotel je jouw gasten een lekker diner voor. Eet smakelijk alvast!

Specificaties BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs.

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Materiaal basis van de pan

Aluminium

Gewicht 

1,2 kg

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Omschrijving van BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs.

Het bakken van pannenkoeken is nog nooit zo leuk geweest als met de BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs. Deze milieuvriendelijke pan is voorzien van een keramische baklaag, waardoor je korter en heter kan bakken tot een temperatuur van 400°C. De krasbestendige antiaanbaklaag zorgt ervoor dat je pan langer meegaat. De pan is gemaakt van aluminium, wat ervoor zorgt dat de warmte goed wordt verdeeld en de pan licht van gewicht is. Na gebruik was je de pan af met lauw water en een beetje afwasmiddel. De BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs is daarom de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een goede pan om pannenkoeken in te bakken. De pan is eenvoudig in gebruik en je hebt een perfecte bakresultaat, elke keer weer. De pan is geschikt voor elke warmtebron, waaronder inductie, gas, elektriciteit en keramisch. Je kunt er ook mee ovenbakken tot 230 graden. De speciale antiaanbaklaag zorgt ervoor dat je eenvoudig de pannenkoeken uit de pan kunt halen.

Pluspunten
  • Door de diameter van 28 centimeter kun je grote stukken vlees bakken. Door de keramische baklaag slijt de pan minder snel dan een pan met een standaard antiaanbaklaag. Een aluminium pan is licht van gewicht en hierdoor is het makkelijker om deze te verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een midden- en topklasse pan.

Veelgestelde vragen over BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs.

De BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs. is van Basisklasse bouwkwaliteit.

De basis van BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs. is gemaakt van Aluminium.

Deze BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs. is geschikt voor de volgende warmtebronnen:
Inductie kookplaat: Ja
Keramische kookplaat: Ja
Gasfornuis: Ja
Elektrische kookplaat: Ja.

Het gewicht van de BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs. is 1,2 kg.

Bekijk nog meer pannen en pannensets