1. pannen
  2. BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs.

BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs.

5/5

Heb je nieuwe pannenset of een specifieke pan nodig voor het bereiden van de maaltijden in jouw keuken, bekijk dan eens deze BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs. Met deze BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs. schotel je jouw gasten een lekker diner voor. Eet smakelijk alvast!

Specificaties BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs.

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Materiaal basis van de pan

Aluminium

Gewicht 

2,17 kg

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Omschrijving van BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs.

BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs is een onmisbaar item voor iedereen die graag kookt. Deze milieuvriendelijke pan is sterk en heeft een dikke bodem waardoor je de pan op alle warmtebronnen kunt gebruiken. Of je nu inductie, gas of electriciteit gebruikt: deze pannen kun je overal voor gebruiken. De keramische aanbaklaag beschermt je pan tegen krassen en gaat daardoor langer mee. Met de meegeleverde glazen deksel houd je het kookproces in de gaten zonder de warmte te verliezen. Handig, zo gaart je maaltijd sneller. Je kunt de pan ook in de oven tot 160°C. Hiermee kun je diverse zoete en hartige gerechten bereiden, zoals shakshouka, jambalaya of een stoofschotel. Na gebruik van de pan adviseren we om deze met de hand af te wassen. Hierdoor gaat de pan langer mee en geniet je nog langer van deze BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs.

Pluspunten
  • Met de glazen deksel kun je voedsel langzaam koken en intussen jouw gerecht in de gaten houden zonder warmte te verliezen. De bakpan is geschikt voor alle soorten warmtebronnen, zoals inductie en gebruik in de oven met temperaturen tot 160 graden Celsius. De keramische baklaag is aangepast aan hoge temperaturen, wat ervoor zorgt dat je ingrediënten snel knapperig worden.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor hij eerder slijt en minder stevig is dan een midden- en bovenklasse pan.

Veelgestelde vragen over BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs.

De BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs. is van Basisklasse bouwkwaliteit.

De basis van BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs. is gemaakt van Aluminium.

Deze BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs. is geschikt voor de volgende warmtebronnen:
Inductie kookplaat: Ja
Keramische kookplaat: Ja
Gasfornuis: Ja
Elektrische kookplaat: Ja.

Het gewicht van de BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs. is 2,17 kg.