Top 10 beste elektrisch messen van 2024

Laatst bijgewerkt: 9 sep. 2023

Zoek je een geweldig elektrisch mes om je leven in de keuken makkelijker te maken?

Bekijk onze top 10 lijst van de beste elektrische messen op de markt van dit moment. We hebben functies, prijzen en ontwerp vergeleken om tot deze definitieve lijst te komen. Je zult geen spijt krijgen van de aanschaf van een van deze geweldige messen.

Met een snelle polsbeweging kun je met een elektrisch mes gemakkelijk door elke groente of fruit snijden. Deze messen zijn perfect voor iedereen die het makkelijk wil hebben in de keuken. Bovendien zijn ze er in verschillende kleuren en stijlen die bij je persoonlijkheid passen.

De beste elektrisch messen van 2024 vind je bij ons! Onze experts hebben ontzettend veel elektrisch messen getest en zijn zo tot de top 10 beste elektrisch messen gekomen. Bekijk onze top 10 en vind jouw ideale elektrisch mes.

Top 3 beste elektrisch messen van 2024

We beginnen ons overzicht met de top 3 elektrisch messen van 2024. Onze experts hebben uitgebreid elektrisch messen met elkaar vergeleken en deze elektrisch messen kwamen alsbeste 3 uit de test.

Om tot de top 3 beste elektrisch messen te komen hebben onze experts op verschillende zaken gelet. Zo keken zij onder andere naar het gebruiksgemak, de prijs en het design.

Wat voor jou de beste elektrisch mes is blijft natuurlijk altijd subjectief. Neem snel een kijkje in onze top 3 beste elektrisch messen om erachter te komen of de juiste elektrisch mes er voor jou tussen zit.

1. Blokker elektrisch mes BL-15001

Toon: Enthousiast Snijd met gemak en nauwkeurigheid door je ingrediënten met het gloednieuwe Blokker elektrische mes BL-15001. Dit krachtige elektrische mes maakt dagelijks snijden eenvoudig en is de perfecte keukenhulp voor je kook- en bakbehoeften. Het ergonomische ontwerp en de gemakkelijke handgreep maken het comfortabel in gebruik, terwijl de krachtige motor keer op keer zorgt voor soepele, naadloze prestaties. En met twee zeer precieze messen en een beschermkap - ben je uitgerust om elke taak met moeite aan te kunnen.

2. Qualitá® Elektrisch Mes

Op zoek naar een mes dat elk soort voedsel aankan? Zoek niet verder dan het Qualitá Elektrisch Mes. Dit mes is ontworpen om door elk soort voedsel te glijden, of het nu bevroren of zacht is. Met zijn twee-in-één luxe messenset heb je alles wat je nodig hebt om snel werk te maken van elke maaltijd. Bovendien zal het strakke en moderne ontwerp van het mes in elke keuken goed staan.

3. Clatronic EM 3062 Elektrisch mes

Snijd met gemak overal doorheen met het Clatronic EM 3062 elektrische mes. Dit krachtige mes is uitgerust met een 150 watt motor die snel werk maakt van elke snijtaak. Het ergonomische ontwerp en de comfortabele greep maken het gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor langere tijd. Het lemmet is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal voor duurzaamheid en langdurige scherpte. De meegeleverde mesbeschermer beschermt het mes wanneer het niet in gebruik is. De snoeropwikkeling zorgt voor handig opbergen. Maak licht werk van zware snijtaken met het Clatronic EM 3062 elektrische mes.

Bekijk ook:

Ontdek de top 10 beste elektrisch messen

Nog niet helemaal overtuigd door onze top 3 beste elektrisch messen? Dat is geen probleem. Er komen namelijk nog 7 andere producten aan die onze top 10 beste elektrisch messen compleet maakt. Na het bekijken en lezen van de gehele top 10 beste elektrisch messen hopen we dat jij een geschikte keuze kan maken. 

4. Tristar EM-2107 Elektrisch Mes

Heb je er genoeg van om met een gewoon mes door brood en vlees te worstelen? Het Tristar EM-2107 elektrisch mes is er om te helpen! Dit handige mes maakt het snijden door zelfs de moeilijkste producten een fluitje van een cent, en wordt geleverd met een set van twee messen - een voor harde producten en een voor zachte.

5. Rommelsbacher EM150 Elektrisch Mes

Op zoek naar een krachtig en gebruiksvriendelijk elektrisch mes? Kijk dan eens naar de Rommelsbacher EM150! Dit veelzijdige keukengereedschap is perfect voor het met gemak snijden van vlees, brood en groenten. Het ergonomische ontwerp maakt het comfortabel in gebruik, en de roestvrijstalen messen zijn scherp en duurzaam. Bovendien zorgen de ingebouwde veiligheidsfuncties ervoor dat je altijd alles onder controle hebt.

6. LUND Soldeerbout Piepschuimsnijder

Introduceer gemak en flexibiliteit in je kleine werkzaamheden met de LUND Soldeerbout. Voorbij zijn de dagen van zorgen over een vervelende draad, want deze 9W 6V soldeerbout is volledig snoerloos en gaat waar je ook gaat. Het eenvoudige éénknops aan/uit systeem geeft je meer controle over je werk, zodat je niet bang hoeft te zijn dat je per ongeluk iets doorbrandt - vergeet alleen niet de belangrijke stap om te wachten tot hij is afgekoeld voor je hem weer gebruikt Maar dat is nog niet alles - bij deze soldeerbout zit een piepschuimsnijder! Je taken worden ineens een stuk sneller, want je kunt tegelijkertijd door materialen snijden zonder nog langer te worstelen.

7. Severin EM 3965 Elektrisch Mes

Het Severin EM 3965 elektrische mes is perfect voor het met gemak snijden van vlees, brood en ander voedsel. Het vermogen van 100 W levert voldoende kracht om snel werk te maken van wat je ook aan het snijden bent. De messen zijn afneembaar en gemaakt van roestvrij staal voor duurzaamheid en eenvoudige reiniging. De schuif is beschermd en er zit ook een vingerbescherming op het apparaat om je vingers veilig te houden tijdens het gebruik. De mesontgrendelingsknop maakt het gemakkelijk om de messen te verwisselen als dat nodig is.

8. Beper BP.790- elektrisch mes

Zoek je een elektrisch mes dat al je snijbehoeften aankan? Het Beper BP.790- elektrische mes is perfect voor brood, vlees en fruit! De roestvrijstalen messen zijn zelfslijpend en het ergonomische handvat maakt het gemakkelijk vast te pakken. Het dubbele veiligheidssysteem en de ventilatiegleuven voorkomen dat de messen oververhit raken.

9. Moulinex Secanto DJAC41 Elektrisch Mes

Op zoek naar een elektrisch mes dat al je snijbehoeften aankan? Zoek niet verder dan de Moulinex Secanto! Dit veelzijdige mes is perfect om met gemak door vlees, brood en zelfs groenten te snijden. De scherpe, roestvrijstalen messen van de Secanto maken snel werk van elke snijklus, terwijl het ergonomische ontwerp en de comfortabele greep het een plezier maken om te gebruiken. Bovendien helpt de ingebouwde mesbescherming je te beschermen tegen per ongeluk snijden.

10. ITO electronics Elektrisch mes

Het ITO elektrische mes is de perfecte manier om gemakkelijk en snel producten te snijden die moeilijk met de hand te snijden zijn. Met dit elektrische mes kun je ook de dikte van een product bepalen. Het ITO elektrische mes heeft 2 roestvrijstalen messen (dubbel snijden) en is voorzien van een veiligheidsschakelaar. De meslengte is 17cm en de snoerlengte is 105cm. Dit model EK-06B 230V, 50Hz Vermogen 250W. De handleiding is in het Duits, niet in het Nederlands.

Veelgestelde vragen over de beste elektrisch messen vergelijking

Als je goed oplet zie je dat er behoorlijke prijsverschil tussen de producten uit de top 10 beste elektrisch messen zit. Dit komt omdat we elektrisch messen uit verschillende segmenten pakken. Zo kijken we bijvoorbeeld naar de wat luxere elektrisch mes, duurzame elektrisch mes en budget elektrisch mes. Je kan je voorstellen dat deze niet allemaal in dezelfde prijsklasse zitten. Het is daarbij belangrijk dat jij zelf beslist hoeveel je bereid bent te betalen voor het product.

Bij onze elektrisch messen vergelijking hebben onze experts een top 3 beste elektrisch messen samengesteld, die ziet er als volgt uit:

  • Blokker elektrisch mes BL-15001
  • Qualitá® Elektrisch Mes
  • Clatronic EM 3062 Elektrisch mes

De fabrikanten en aanbieders van de verschillende elektrisch messen hebben geen invloed op de resultaten van onze elektrisch messen vergelijking. Onze experts zijn volledig onafhankelijk en gaan enkel af op hun eigen inzichten. Zij nemen geen vergoeding in ontvangst om een positie van een bepaald product aan te passen. De resultaten zijn dus 100% betrouwbaar.

Wij bieden zelf geen elektrisch mes aan maar werken samen met betrouwbare partner. Dat wil zeggen als je een product koopt via ons kom je terecht op een betrouwbare website met een goede reputatie. Je kan jouw favoriete elektrisch mes bestellen door op de link onder het product te kopen.

Bij de top 10 beste elektrisch messen vergelijking letten onze experts op de volgende eigenschappen:

  • Gebruiksgemak
  • Prijs
  • Levensduur
  • Duurzaamheid
  • Effectiviteit

Conclusie van deze top 10 beste elektrisch messen

We hopen dat dit artikel je wat wegwijs heeft gemaakt in de wereld van de elektrische messen. Het is zeker de moeite waard om te investeren in een elektrisch mes als je thuis veel kookt, vooral als je vaak gasten ontvangt. Het belangrijkste is dat je een elektrisch mes kiest waar je je prettig bij voelt en dat aan je eisen voldoet.

Top elektrisch messen, ons laatste woord

Heeft onze top 10 beste elektrisch messen jou geholpen bij het kiezen van een product? Of stond jouw favoriete elektrisch mes niet in onze top 10? Ondanks dat onze experts uitgebreid elektrisch messen testen, kan het altijd zijn dat jouw oog ergens anders opvalt. Dit is geen probleem, wij moedigen iedereen altijd aan om ook goed producten te blijven vergelijken.

Disclaimer: Op deze pagina verwijzen we naar Bol.com. Als er via deze links een product wordt gekocht, ontvangen wij een kleine commissie. De verkoop van de elektrisch messen gaat uitsluitend via de webshop, wij staan daar geheel buiten en zijn dan ook niet verantwoordelijk voor zaken rondom de verkoop van een elektrisch mes.

Author picture
Sandra

Hallo daar, mijn naam is Sandra en ik ben 46 jaar oud. Ik heb altijd een passie gehad voor koken wat me ertoe heeft gebracht om een carrière in dit vakgebied na te streven. Ik had het geluk om door mijn werk veel waardevolle inzichten te verkrijgen die ik nu met de wereld wil delen. Ik ben er van overtuigd dat ik je kan helpen met het maken van de juiste keuze elektrisch mes.

Gepubliceerd op: 2 aug. 2022

  1. Keukenapparaten
  2. elektrisch mes

Inhoudsopgave

Een keuken is meer dan een plek om te koken

Een keuken is zoveel meer dan een plek om te koken. Het is een plek om samen te komen, de dag te bespreken en te genieten van kookkunsten.